Vakia në Prizren, AMF-të jofunksionale – Pranver Asllanit i nxjerrin vendim për të punuar pikërisht aty

0
437

Vendimi për lëvizjen e vendit të punës të punonjësit nga QMF 1, Pranver Asllani drejt AMF-së në fshatin Kushnin dhe AMF-së në fshatin Romajë, ka krijuar paqartësi për këtë të fundit.

Ndonëse është nxjerr një vendim nga QKMF-ja për lëvizjen e punonjësit në fjalë, Asllani nuk po arrin të punojë as në këto dy institucione. Asllani përmes një reagimi në profilin e tij në ‘Facebook’ ka thënë se nuk po mundet të punojë në këto dy institucione, për siç ka thënë, pasi dy AMF-të janë të pafunksionalizuara.

Asllani njëherit ka treguar se nga QKMF-ja i është kërkuar të punojë në një vend tjetër, për dallim nga vendimi i lëshuar ditë më parë.

Postimi i plotë i Pranver Asllanit:

Reagim ndaj Zv Drejtorit të QKMF-së Prizren. AMF-të janë mbyllura Zv Drejtor ku të punoj unë, T’kam treguar se i ke thyer rregullat lidhur me vendimin e lëshuar dhe janë të pafunksionalizuara qendrat.
Zv. Drejtori bëri edhe një hap të ndryshueshëm në raport me vendimin i cili e ka lëshuar me datën 22.04.2024 për sistemin të vendit të punës nga një vend në një vend tjetër të punës. Sot unë në bazë të procesit të ndejkura me ligjë i kam përbmbushur të gjitha kriteret lidhur me këtë vendim të lëshuar andaj unë sot jam në punë në QMF Romajë andaj kur arrita këtu bisedova me motrën kryesore të këti institucioni dhe e njoftova duke i thënë se
unë këtu jam vetëm për té njoftuar që të jesh në dijeni që kam ardhur në punë për të shkuar në AMF Lubizhdë të Hasit si dhe në AMF Kushnin, motra kryesore e QMF- Romajës më tha se nuk është ende gati ajo ambulancë por Zv drejtori më tha që ti të punosh këtu deri në hapjen e asaj ambulance, pastaj u dakordua edhe me Doctorin i cili është shef i QMF- Romajës ai ka kontaktuar me Zv Drejtorin dhe i ka thënë të njejtin mendim. Pastaj unë e mora në telefon Shefin e QMF Romajës dhe i thash se unë kam vendim të punoj në këto dy vende të lartëcekura më lart mu përgjigj me fjalën nesër jam aty sepse jam në specializim dhe sçarohemi zyrtarishtë, pastaj unë i kam shënuar,
zv. Drejtori E-mail zyrtarisht me vendimin e lëshuar I nderuar Zv. Drejtor unë sot jam në QMF- Romajë me motren kryesore si dhe bisedova me shefin e QMF- se d këtu por AMF- Lubizhdë dhe AMF Kushnin nuk është duke e funksionalizuar ende , në vendimin e lëshuar këto AMF nuk punojnë ku të shkoj të punoj kërkoj nga ju që té më jepni përgjigje, ai mu përgjë në Romajë dhe Kushnnin, unë ju përgjigja, Unë kam Vendim i nderuar Drejtor në AMF Lubizhdë e Hasit 3 ditë pune si dhe 2 ditë pune në AMF Kushnin, ne jemi duke vepruar në bazë të vendimit të lëshuar nga ju me nr protokolit 11/41 nga data 19.04.2024, zv drejtor kërkoj nga ju që të respektoni vendimin që keni lëshuar, pastaj shkresë tjetër Zv Drejtor ndoshta nuk je në dijeni QMF Romajë ka punëtor higjienik dhe se ky institucion po punon para dite . vendimi është të punoj aty ku ke shkruar por Ambulancat janë të mbyllura”, thuhet në reagimin e Asllanit./04 Online

Leave a Reply