Test për shikimin/ A mund t’i dalloni të gjitha pikat e kuqe? 

0
137

Nëse keni patur gjithmonë dyshime nëse jeni daltonikë apo jo, ky është testi për ju.

Rrengu i testit sfidon përdoruesit me “sy-shqiponjë” se sa të aftë janë ata për të dalluar ngjyrën e kuqe.

I krijuar nga “Playbuzz”, loja ju detyron që të gjeni pikat e kuqe që janë të ngjashme me pikat e tjera ngjyrë rozë të ndezur dhe portokalli, ku disa do ju lënë të habitur.

Shiko Foton:

Leave a Reply