Të dielën garë e nxehtë, BARUTI “ndezë” Suharekën

0
221

Motocross Theranda njofton se të dielën, duke filluar nga ora 11:00 do të mbahet gara në motocross në fshatin Duhël, MX RACE në Therandë (fshati Duhël) në kategoritë: Mx1, Mx2, Mx3, Junior clas dhe Super Junior Class.

Ajo që pritet ështe performanca individuale e pjesëmarrësve në garë, e në veçanti e “titanit” të kësaj gare, Arbenit Beqiraj aka BARUTI.

Leave a Reply