Shaqir Totaj emëron drejtorat në Drejtorinë e Financave dhe të inspektorateve (EMRAT)

0
170
Foto: Arkiva - Komuna e Prizrenit

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, sot ka kompletuar ekzekutivin që do ta udhëheqë Prizrenin në katër vitet e ardhshme.

Ai gjatë ditë së sotme ka emëruar edhe dy drejtorë.

Drejtorët e emëruar janë:

  • Drejtoria e Inspektorateve – Islam Ukaj
  • Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave – Sulltan Badalli.

Leave a Reply