Qëndroi gjatë në xhakuzi, Ganiu: Ku e di more unë, as bunar s’kam pasë (VIDEO)

0
200

Gani Gërmia ka qëndruar mbrëmë për një kohë të gjatë në xhakuzi.

E ai për këtë veprim mori kritika nga disa prej banorëve pasi ai atyre u tha se ka krojë në trup.

“E ke nga xhakuzi ke qëndruar më shumë se që duhet”, i tha Kaderi.

Kurse Alby dhe Blero i treguan se sa minuta ka të drejt të qëndrojë aty.

“Ku e di unë as bunar timin nuk kam pasë”,  ua ktheu Ganiu.

Leave a Reply