Pesë miq realizojnë fotografinë e njëjtë për 40 vjet radhazi

0
530

Fotot e pesë miqve, të realizuara çdo pesë vjet afër të njëjtit liqen në Kaliforni të SHBA-së, janë bërë virale, derisa është rritur frika e mungesës në fotot e ardhshme të një njërit prej tyre i cili vuan nga kanceri.

Pesë miqtë bënë foton numër 9 të mërkurën e kaluar, 40 vjet pasi shkrepën të parën në vitin 1982, përgjatë kufirit Kaliforni-Oregon.

Tradita e tyre u bë virale 10 vjet më parë dhe përsëri në vitin 2017 kur CNN-i publikoi historinë dhe fotot e tyre.

Disa nga djemtë kanë shprehur frikën se këtë vit fotoja do të ishte me vetëm katër miqtë, por kjo nuk ndodhi për fatin e mirë.

Pesë miqtë i kanë realizuar fotografitë e ngjashme për të nëntën herë radhazi, duke u ulur në të njëjtin vend, me të njëjtën radhë.

Fotot e pesë miqve, të realizuara çdo pesë vjet afër të njëjtit liqen në Kaliforni të SHBA-së, janë bërë virale, derisa është rritur frika e mungesës në fotot e ardhshme të një njërit prej tyre i cili vuan nga kanceri.

Pesë miqtë bënë foton numër 9 të mërkurën e kaluar, 40 vjet pasi shkrepën të parën në vitin 1982, përgjatë kufirit Kaliforni-Oregon.

Tradita e tyre u bë virale 10 vjet më parë dhe përsëri në vitin 2017 kur CNN-i publikoi historinë dhe fotot e tyre.

Disa nga djemtë kanë shprehur frikën se këtë vit fotoja do të ishte me vetëm katër miqtë, por kjo nuk ndodhi për fatin e mirë.

Pesë miqtë i kanë realizuar fotografitë e ngjashme për të nëntën herë radhazi, duke u ulur në të njëjtin vend, me të njëjtën radhë.

Leave a Reply