Në këto lokacione në Prizren sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

0
306

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se më 04. 03. 2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.Nga TS 10 kV Shupkovci I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rahovë, Zhazhë, Vllahi, Zijaq, Dedi, Zabërgjë, Selac, Maxher, Melenicë, Boletin; Rr.Shemsi Ajeti, Rr.Bislim Bajgora, Kelmend-Lipë, Brigada 141 Mehë Uka, Lisicë, Rr.Kadri Bistrica, Rr.Kemajl Ataturku, Lipë, Rr. e Hekurudhës dhe Rr. Brigada 142.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara dhe shtrëngimi i përçuesve.

Leave a Reply