Letra higjenike ju mbaron shumë shpejt, një truk i thjesht për ta “kursyer” atë

0
909

Letra higjenike është ndër produktet tona të përditshme, e cila mbarohet shumë shpejt. Kjo gjë nuk ndodh rastësisht.

Pikërisht mënyra se si ajo është prodhuar nga kompanitë këtë qëllim ka. Mirëpo ka një truk që do ju ndihmojë që të shpenzoni sa më pak.

Si? Shtypeni horizontalisht derisa të marrë një formë ovale në qendër, siç demonstrohet në foton e mëposhtme:

Kjo është për ta bërë më të vështirë rrotullimin, sepse njerëzit priren të kapin letrën e higjienës dhe ajo rrotullohet lehtësisht duke mbaruar shumë shpejt.

Leave a Reply