Gruaja me më së shumti dhëmbë thyen rekord botëror

0
139

Kalpana Balan ka thyer rekord pasi ka më së shumti dhëmbë. Libri i Rekordeve Guinness ka shkruar se gruaja 26-vjeçare i ka 38 dhëmbë, gjashtë më shumë se mesatarja e një të rrituri.

Balan ka katër dhëmbë shtesë në nofullën e poshtme dhe dy të tjerë në nofullën e sipërme.

Dhëmbët shtesë, që konsiderohen të tepërt, filluan t’i rriteshin kur ajo ishte adoleshente .

Gruaja ka theksuar se pati tentuar të ndërhynte te stomatologu për t’i larguar dhëmbët e panevojshëm, por mjekët s’ia kanë rekomanduar për shkak “të situatës së papërshtatshme për ndërhyrje”.

Image

Leave a Reply