A po lind çifti i parë në BBVK? Përqafime e puthje mes Albës dhe Azemit

0
387

Azem Gagica që nga hyrja e tij ka shprehur pëlqim për Albën.

Pas përfundimit të spektaklit çifti ka vazhduar duke biseduar deri në orët e mëngjesit.

Por nuk mjaftoi me kaq, Alba ishte ajo e cila kishte puthur Azemin.

Ky i fundit shprehet se “Nuk më ke puthur asnjëherë ti”.

Leave a Reply