Dramë në Big Brother: Azemi e Alba flejnë duke u ledhatuar, Lumbardhi qanë me lot

0
2160

Trekëndëshi Lumbardhi-Alba-Ganiu duket se ka kaluar në trekëndëshin tjetër Lumbardhi-Alba-Azemi.

Dyshja Alba dhe Azemi prej ditësh kanë nisur një afrimitet me njëri-tjetrin, teksa dje u panë edhe duke u ledhatuar.

Një moment ku u kapën duke fjetur teksa preknin dorën e njëri-tjetrit ka shokuar disa nga banoret e Big Brother.

Por, ai që e përjetoi më së rëndi padyshim është Lumbardhi, i cili ka plasur edhe në lot.

Leave a Reply