Dr. Antigona Shillova aderon në Vetëvendosje

0
195

LVV-ja në Prizren ka prezantuar aderimin e Dr. Antigona Shillova.

Shillova është doktoreshë e stomatologjisë, e cila aktualisht është duke vijuar studimet në nivelin e doktoratës.

“Në vazhdën e anëtarësimeve të reja, Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren Artan Abrashi, deputeti Arbër Rexhaj dhe anëtarja e kryesisë Fexhrie Kastrati mirëpritën anëtarësimin Dr. Antigona Shillova.
Studimet i kreu me suksese shembullor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës dhe vijon ato të nivelit të doktoratës. Aktualisht, jeton dhe vepron në Prizren.
Qendra Lëvizjës Vetëvendosje! në Prizren mbetet e hapur për të gjithë profesionistët e fushava të ndryshme, të cilët besojnë në angazhim qytetarë e politikë për ndryshimet e nevojshme shoqërore”, thuhet në njoftimin e LVV-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply