Blero me përvojë, u jep banorëve këshilla dashurie

0
126

Në një diskutim në oborrin e shtëpisë, Blero u ka dhënë banorëve pak këshilla dashurie.

“Ngom ti mua”, ka thënë Blero në një moment, duke lënë të kuptohet se ai ka përvojë, meqë ka pasur disa lidhje publike.

Ndryshe, Blero ka qenë i martuar dy herë, martesa të cilat kanë dështuar më vonë, dhe së fundmi u lidh me një vajzë identitetin e së cilës nuk e ka bërë publik.

Në media ka qarkulluar lajmi se edhe me vajzën në fjalë, Blero i ka ndarë rrugët.

Leave a Reply