“Ti paranojake, për qata nuk ke burrë”, “e ti 37 vjet pa martu”, përplasje e ashpër mes Edonës dhe Vesës

0
251

Ka vazhduar përplasja mes Vesës dhe Edonës, ku kjo e fundit e sugjeroi atë që të mos bëhet avokate e askujt.

Edona i tha Vesës se “edhe një herë thua ‘ta thej kokën’, ta thej unë ty’”.

Ndërsa, Vesa i kërkoi që të ketë kujdes, pasi sipas saj, ajo e ka mbrojtur më së shumti në shtëpi.

“Ti paranojake more, normal që s’ke burrë ti”, i tha Edona, Vesës.

Ndërsa, Vesa iu kundërpërgjigj duke i thënë Edonës se i ka “37 vjet e pa martu”.

Për ta parë debatin e ashpër mes tyre, klikoni në videon më poshtë:

Leave a Reply