“O beqar a jeni gjallë”, Xhuli ende beqare

0
127

Ish banorja e BBVK, Xhuliana Nura ka folur për jetën e saj private, duke pohuar se është në pritje të personit që do ta ketë në krah.

“Unë me jetën private jam si dita me natën.

Është me fat që njerëzit e kanë gjet fatin e jetës, dhe njerëzit që i duan, por unë jam akoma në pritje, se kur po vjen personi i duhur në jetën time ”, theksoi ajo.

“Nuk duhet me u ngut për asnjë gjë, kur është e shkruar vjen.

Kur është koha e duhur që je i pjekur emocionalisht, atëherë vjen personi i duhur sepse e ke mbërri nivelin e pjekurisë dhe e din çka dëshiron nga jeta”, ka deklaruar modelja.

“Nëse nuk vjen, shkojmë e rrëmbejmë”, tha Xhuli për Artistët Shqiptarë.

Leave a Reply