Në këngën e re të Dafina Zeqirit ka një mesazh të koduar

0
160

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka lëshuar këngën e saj të re, e cila titullohet “Go, Go, Go”.

Me këtë këngë, Zeqiri sjell një mesazh të fortë kundër heshtjes dhe për të mbështetur ata që ndihen të vetmuar dhe të pafuqishëm.

Në përfundim të klipit, një mesazh i qartë përforcon këtë ide: “Vetëm fol. Thyeje heshtjen.”

Kjo këngë tregon se Dafina Zeqiri vazhdon të mbetet një zë i rëndësishëm në skenën muzikore, duke shprehur përmes artit të saj mesazhe të rëndësishme dhe inkurajuese për audiencën e saj.

Shiko videon:

Leave a Reply