Meritoni proteston ndaj produksionit të BBV: Ndaç bini zarf të zi, e ndaç…

0
147

“Nuk e ndez mikrofonin jo, nuk e ndez, a po më nin.

Ndaç bini zarf të zi, ndaç bini zarf të kuq.

Këtu nuk respektohet asgjë, dhe ju kërkoni që të ndez mikrofonin.

Ta lëshojnë batutën për fustan si me hëngër fara, e veshe se veshe fustanin”, shprehet Meritoni, i cili duket të jetë i mërzitur dhe nga batutat e Ledion Liços, pasi banori kishte refuzuar të vishte fustan, në kuadër të një skeçi që kishin bërë djemtë në shtëpi.

Ndërkohë situata vazhdon e njëjtë për disa orë, edhe pse Françeska dhe Graciano u përpoqën që ta bindnin Meritonin që të vendoste mikrofonin dhe t’i bindej rregullave të Vëllait të Madh.

Graciano: Është gjynaf, ku do të dalësh me këtë?

Meritoni: Të sjellin zarfin e zi

Françeska: Je këtu për dy kauza, për Loarin dhe për Ilnisën

Françeska: Çfarë do të arrish pa mikrofon?

Meritoni: Do e marrësh vesh jashtë

Françeska: Nëse je i bindur unë të mbështes.

Shiko videon:

Leave a Reply