Kjo është gruaja më “pjellore” në botë: Solli në jetë 69 fëmijë!

0
324

Ajo e ka marrë këtë “titull” nga “Libri i Rekordeve Botërore Guinness”. Valentina lindi në vitin 1707 dhe vdiq në moshën 75-vjeçare.

Sipas një raporti nga një manastir lokal drejtuar qeverisë së Moskës, midis 1725 dhe 1765, Valentina Vassilyev lindi një numër të madh fëmijësh, mes tyre 16 çifte binjake, shtatë trenjakë dhe katër katërnjakë, me një total prej 69 fëmijësh.

Nuk ka asnjë shpjegim të qartë se si Valentina ishte në gjendje të lindte kaq shumë fëmijë. Raportet thojnë se ajo kishte një predispozitë gjenetike për lindje të shumëfishta.

Leave a Reply