Ia shprehu hapur pëlqimin, tani Azemi i thotë Albës se po i dhimbset

0
715

Alba ka vazhduar bisedën me Azemin pak para gjumit.

Asaj Azemi i tha “po më dhimbsesh”, pasi sipas tij, çështja e tyre, dhe Lumbardhit do të diskutohet në Prime sonte.

Gjithsesi, Azemi më pas i tha Albës se është e fortë dhe se do të përballojë gjithçka.

Leave a Reply