Gania në gjumë, por kur e përqafon Alba kthjellet 

0
173

Gani Gërmia sot e pati problem të zgjohet nga gjumi.

Disa prej banorëve u munduan që ta zgjonin por nuk mundën. Në një moment tek ai shkoi Alba dhe e përqafoi.

Pas këtij veprimi, Gania u zgjua dhe i tha se nuk e dinte që ajo ishte afër aty.

Leave a Reply