Fenomeni i çuditshëm i motit në Australi, grumbuj peshqish bien nga qielli

0
116

Një qytet australian po po merr vëmendjen e titujve kryesorë të gazetave, pasi një fenomen i çuditshëm i motit pa peshq që bien nga qielli.

Lajamanu – i vendosur pranë shkretëtirës Tanami, nuk e ka parë të ndodhë për më shumë se një dekadë deri më tani, kur një tornado thithi peshqit nga lumenjtë.

Banorët thonë se shumë nga peshqit ishin ‘ende gjallë’ kur u ulën me milje larg dhe u zhvendosën në pellgje për t’i ndihmuar ata të mbijetonin.

Disa fëmijë dyshohet se i kanë marrë për t’i mbajtur si kafshë shtëpiake.

Leave a Reply