Edona James flet e emocionuar: Nëse do të lindja edhe njëherë, do të doja të lindja në trupin tim

0
102

Finalistja e edicionit të dytë të Big Brother VIP Kosova, Edona James sot në emisionin “SOL” është emocionuar teksa ka folur për jetën e saj.

Ajo ka thënë se nëse do të kishte mundësinë të lindte edhe njëherë, siç u shpreh ajo, do të donte të lindte në trupin e saj, pra si një grua.

“Unë besoj që kisha me qenë me e kujdesshme për njerëz të tjerë dhe të tjerat i kisha bërë siç i kamë bërë, sepse unë besoj që zemrën e bardhë e kam pasur gjithmonë”.

“Të kisha lindur edhe njëherë, kisha thënë lindëm në trupin tim, ashtu siç e kam kokën, jo me hjek shumë. Ende ka njerëz që nuk mund ta kuptojnë çka je ti, por unë jam mësuar se s’do të më dojë çdokush”, është shprehur ajo.

Leave a Reply