Azemi përplaset me banorët: Nëse keni karakter pak, lëreni temën Azem, Lumbardh, Alba

0
150

Banori i Big Brother VIP Kosova, Azemi ka pasur një diskutim me banorët e tjerë.

Ai u ka kërkuar atyre që të mos diskutohet më tema “Azem, Lumbardh dhe Alba”.

“Tema Azem, Lumbardh, Alba, nëse keni karakter pak, leni këto tema”, është shprehur ai.

Leave a Reply