Ofendime të rënda mes Romeos e Meritonit

0
391

Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit, Meritoni dhe Heidi janë përfshirë në një debat, ku Meritoni e këshillon atë që të mos i shohë gjërat shumë emocionalisht, t’i marrë në kuadër të lojës dhe të tregohet e ftohtë.

Gjatë kësaj bisede Meritonin e thirrën në dhomën e rrëfimit. Kaq donte Romeo që të niste ofendimet drejt tij, duke i thënë se “i ka lodhur njerëzit” dhe duke e quajtur atë “një mushkë”.

“Ik or ik se i lodhe njerëzit, të morën në dhomën e rrëfimit, po ik”, i drejtohet Romeo Meritonit, pas së cilës ky i fundit e quan dallëndyshe.

“Ik o gomar. Ti je mushkë as gomar nuk je”, i ka kthen Romeo.

Leave a Reply