Nuk e tregon kurrë kur pyetet për moshën, s’keni për ta besuar sa vjeç është Dijonisi

0
565

Ai është pyetur pothuajse nga çdo fermer për moshën e tij, por ka zgjedhur ta mbaj sekret.

Po flasim për Dijonis Bibën.

Ky i fundit ka mbajtur lojën dhe ka dhënë herë pas here shifra të ndryshme për moshën e tij.

Të gjithë kanë hedhur hipoteza dhe kjo çështje ka kaluar edhe në rrjetet sociale, por ishte astrologe Meri Gjini e cila e zbuloi sot.

“Dijonisi është 24 vjeç.

Shumë i maturuar për moshën.

Ka një maturi mendimi që nuk është tipike e moshës së tij.

Duhet të luftojë fort këtë javë”, u shpreh ajo.

Leave a Reply