Mediumi zviceran i ‘ndjek’ mërgimtarët në Kosovë për t’i parë çfarë bëjnë me veturat e tyre

0
493

Shumë kosovarë nga Zvicra gjatë pushimeve verore udhëtojnë me vetura drejt Kosovës.

Por, për ta ky nuk është vetëm një mjet transporti. Atyre u pëlqen gjithashtu t`i tregojnë ato (veturat), të bëjnë motorin të zhurmojë, pastaj të bëjnë xhiro dhe të kënaqen për vëmendjen që kanë fituar.

Disa madje, që në Zvicër i quajnë “autopozues” i kanë transportuar makinat e tyre të fuqishme, me kamion. /albinfo/

Leave a Reply