Ushtron dhunë dhe kanos babain e tij verbalisht, arrestohet i dyshuari në Suharekë

0
33

Në rast tjetër i dhunës në familje është raportuar në Suharekë, ku një person është arrestuar pasi i njëjti ka ushtruar dhunë dhe kanosur verbalisht babain e tij, e po ashtu duke e prishur orenditë e shtëpisë.

“I dyshuari është dërguar për kontroll në repartin e Neuropsikiatrisë, pastaj me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Leave a Reply