Këto lokacione në Prizren sot nuk do të kenë energji elektrike

0
43

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrejt ditën e sotme.

Andaj edhe priten ndërprerje të energjisë në disa komuna.

Njofitmi i plotë:

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni “10Maji”, Seperacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Leave a Reply