Kënga e fundit një dedikim për Heidin? Massimiliano habit me deklaratën: Eksperienca që kam pasur…

0
98

Massimiliano Varrese ishte pjesë e “Top Arena” ku foli për jetën e tij profesionale dhe personale.

Por Erjola Doçi e pyeti për marrëdhënien e tij me Heidin, për atë të cilën u përfol gjatë kohës që kjo e fundit ishte në BBV.

Për sa i përket këngës së fundit, nëse ishte një dedikim për Heidin ose jo, Massimiliano e dha një përgjigje.

Erjola Doçi: Big Brother VIP 3 a e ke parë?

Massimiliano: (Vihet në silket) Kam kërkuar që të ndjek diçka, por kam pasur vështirësi në gjuhën dhe se kam ndjekur më pas

Erjola Doçi: E ke parë Heidin duke vënë unazën, u martua…

Massimiliano: Ishte një BBV shumë i mirë me personazhë shumë të fortë dhe shumë energjikë

Erjola Doçi: Kënga e fundit dedikim për Heidin?

Massimiliano: Jo jo, fare. Është eksperienca që kam pasur në Grande Fratelo dhe gjithë misionin që ka pasur

Erjola Doçi: Nëse do të ishe ti finalist dhe Heidi finaliste kush do të fitonte nga ju të dy ?

Massimiliano: Do ta thotë publiku duke votuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here