Gani Gërmia rrëfen ndjenjat për Albën dhe distancimin për shkak të Lumbardhit

0
233

Gani Gërmia u pyet për raportin me Albën ai tha se që kur ka hyrë ka pas një simpati me të veçantë për të.

Gania u shpreh i bindur se do ta “fitoj luftën” sa i përket Albës.

“Kam një simpati të veçantë për Albën. Kur erdh Lumëbardhi si kandidat u distancova. Këtu nuk ka privatësi. Këtu ka me dha dashni, kam shumë respekt për Albën si banore. Këtu nuk do të këtë flitrime. Do ta fitoj edhe këtë luftë”, tha ai.

Ndërsa Lumbardh Salihu ka reaguar duke thënë se “çka është e imja është e imja”.

Por, Alba sot tha se nuk ndjen për asnjëri prej tyre asgjë .

“Ka momente që ndjehem në siklet. Por, jam person që i marr me sportivitet. Shof vetëm shoqni. Me asnjërin prej tyre nuk dua diçka më shumë”, u shpreh ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here