Argjira i del kundër partnerit Gracianos, habit me veprimin duke mbështetur Erjolën

0
133

Pas daljes së saj nga Big Brother, Erjola ka bërë një hap të papritur duke hequr Gracianon nga lista e ndjekësve të saj në Instagram.

Ndërkaq, duket se tensioni dhe mllefi i shkaktuar nga debati në shtëpi ende vazhdon të qëndrojë i pranishëm për Erjolën.

Ndjekësit e tyre kanë vënë re një veprim të habitshëm nga Argjira: ajo vazhdon të ndjekë Erjolën në Instagram, ndërkohë që është larguar nga Graciano.

Për disa, ky veprim duket si një formë e qartë mbështetjeje për Erjolën në këtë situatë.

Mirëpo, të vërtetën e plotë të kësaj historie, vetëm personat brenda saj e dinë më saktë.

Shiko foton:

Leave a Reply