3 dhomat përmbajnë gjëra të rëndësishme, cilën prej tyre do e shuajë më parë nga flakët policia?

0
195

Në një shtëpi bie zjarri dhe ka 3 dhoma të rëndësishme. Secila dhomë përmban sende të rëndësishme. Cila dhomë ishte e para që u shua nga policët?

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Policia nuk do shuajë asnjërën nga dhomat sepse, për shuarjen e zjarreve merren zjarrfikësit dhe jo policët. 

Leave a Reply