Urim Maqkaj e Selami Kryeziu publikojnë ilahinë “Një i varfër”

0
86

Selami Kryeziu dhe Urim Maqkaj kanë bashkuar forcat për të realizuar një ilahi.

“Një i varfër”, mbanë emrin ilahija e dy këngëtarëve, e cila tregon për jetën e vështirë të njerëzve të varfër, shkruan 04 Online.

Për tekstin dhe melodinë është kujdesur Hazbi Ahmeti, derisa “M Studio” i ka punuar një videoklip të bukur./04 Online

Leave a Reply