Zhduket një vajzë në Suharekë

0
106

Raportohet se viktima femër kosovare në Suharekë është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

bredhi

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

Leave a Reply