Islam Ukimeri e Sulltan Badalli do të zëvendësohen në Kuvendin e Prizrenit nga Bujar Hasani dhe Shkelzen Kastrati

0
536

Emërimi i Ilsam Ukimerit në pozitën e drejtorit të Inspektorateve dhe të Sulltan Badallit në pozitën e drejtorit të Ekonomisë dhe Financave, do të sjellë dy kandidatë të ri në kuvendin e Prizrenit nga radhët e PDK-së.

Ju kujtojmë se Badalli ka zëvendësuar Kujtim Gashin pas emërimit në pozitën e nënkryetarit të komunës.

04 Online ka mësuar se Ukimeri dhe Badalli do të zëvendësohen nga Bujar Hasani dhe Shkelzen Kastrati, të cilët ishin në listën e pritjes./04 Online

Leave a Reply