Zhduket një vajzë në Prizren

0
154
Foto: Ilustrim

Një grua e ka raportuar të zhdukur vajzën e saj në Prizren.

“PERSON I ZHDUKUR- Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 17.11.2023 – 17:00. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar.”

Leave a Reply