Zgjidhja për internet të shpejtë në shtëpi është kaq e thjeshtë

0
432

Shumë njerëz janë ngujuar në shtëpi këto ditë dhe janë fiksuar te pajisjet e tyre, që lidhen me internetin.

Mirëpo kjo periudhë ngarkese mund të sjellë edhe ngadalësim të internetit në shtëpi.

Autoritetet në Britaninë e Madhe kanë dalë me një këshillë për të gjithë qytetarët.

Ata thonë se kur përdorni Wi-Fi, duhet të fikni mikrovalët. Kjo pasi furrat me mikrovalë reduktojnë sinjalet Wi-Fi, thonë ekspertët.

Leave a Reply