Xheloze për Luizin është Tea? Kiara: Sa herë zihem unë me të i ndryshon fytyra

0
180

Efi dhe Kiara kanë folur së fundmi në lidhje me Tean. Kiara është shprehur se asaj i ndryshon fytyra kur e sheh duke u zënë me Luizin, duke nënkuptuar që i bëhet qejfi.

Kiara: Kur zihem me Luizin, Tea se si më sheh dhe ndryshon fytyrë

Kiara: E kam vënë re Tean që ka raste kur më sheh duke u zënë me Luizin dhe se si i ndryshon fytyra, por nuk kam dashur ta shikoj në këtë lloj forme.

Efi: Ajo e humbi miqësinë me Luizin se aty e kishte, por unë kam përshtypjen realisht se dhe i pëlqente vëmendja e atij. Nuk po them në mënyrë të keqe por që e donte atë vëmendje. Tani që e ka humbur vëmendjen nuk i vjen mirë.

Kiara: Kur zihem me Luizin, Tea se si më sheh dhe ndryshon fytyrë

Leave a Reply