Vuan nga kanceri, Arlindit i nevojiten edhe 1800 euro për t’u operuar

0
210

18-vjeçarit të sëmurë nga kanceri, Arlind Gashi i nevojiten edhe 1800 euro për t’u operuar.

Ai duhet t’i nënshtrohet pas dy dite një operimi urgjent i cili kushton 48 mijë euro e të cilat familja ka siguruar një shumë prej tyre dhe tani nevojiten edhe 1800 euro.

Prandaj ka kërkuar ndihmë nga njerëzit vullnetmirë për ta mbledhur këtë shumë.

Më poshtë i gjeni mënyrat se si mund ta ndihmoni 18 vjeçarin Arlind Gashi nga Prishtina:

Xhirollogaria është e hapur në Raiffeisen Bank në emër të Ardit Gashit (vëllau i tij)  dhe është 1501001021747492.

IBAN: XK05

Swift Kodi: RBKOXKPR

Numri i familjes: +383 49 422 061

Leave a Reply