Vetëm tri hurme në ditë mund t’ju mbajnë larg këtyre sëmunjdeve

0
540

Hurmet janë një frut që patjetër përdoret shumë pak në dietë dhe shumicës nuk i duken të shijshme, megjithëse është më shumë se kaq. Hurmet janë të pasura me bakër, kalium, fibra, mangan, vitaminë B6 dhe magnez.

Përmirëso tretjen
Ato janë të dobishme për tretje, për zorrët dhe për çdo problem me stomakun.

Image

Shtatëzania
Hurmet gjithashtu ndihmojnë edhe lindjet, domethënë hulumtimi tregon se gratë që hanin të paktën katër javë para lindjes kishin një lindje më të lehtë.

Tensioni i lartë i gjakut dhe sulmi në zemër
Dobësimi
Mundohuni të hani disa dite gjatë gjithë ditës që do t’ju bëjnë të ndiheni të ngopur dhe në mënyrë efektive të zvogëloni peshën tuaj.

Leave a Reply