Vd es plaku që u sul mua nga qen të ditë më parë në Suharekë

0
38

Pas sul mit nga qentë një person i moshuar nga fshati Peqan i Suharekës ka ndërr uar jetë.

A.F ishte sul muar në fillim të këtij muaji nga një grup i qen ve.

Lën dimet prej të cilave edhe besohet se ka vde kur, i ndjeri i kishte në kokë dhe në gjithë trupin.

Ai ishte dërguar me urgj encë në QKUK ku edhe ishte trajtuar.

Indeksonline mëson se varr imi i të ndje rit do të bëhet në ora 17:00

Leave a Reply