UPZ arrin marrëveshje me OJQ “FINQ” për krijimin e Kopshtit Botanik për nevoja të FSHJM-së

0
14

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren të martën ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me OJQ “FINQ”.

Marrëveshjen përkatëse e kanë nënshkruar Rektori i UPZ-së, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj dhe Nexhmendin Ramadani drejtor i OJQ“FINQ”. Në bazë të kësaj marrëveshje UPZ do të shfrytëzojë një sipërfaqe prej 2 hektarësh të kësaj organizate për Kopshtin Botanik për nevoja të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit deri  në krijimin e kopshtit botanik në bashkëpunim me komunën e Prizrenit ndërsa UPZ do t’i ofrojë mbështetje kësaj organizate me ekspertiza të ndryshme dhe shfrytëzimin e laboratorëve dhe hapësirave të FSHJM-së.

Në takim ishin edhe Dekani i Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Prof. Asoc. Dr. Isuf Lushi dhe shefi i programit të Shkencave të Pyjeve dhe Mjedisit, Prof. Ass. Dr. Faruk Bojagji./04online.info

Leave a Reply