Tuna në kërkim të arushës

0
47

Ariu i Prizrenit ka disa ditë që është temë nëpër mediat e Kosovës.

Ka disa ditë që një ari që është parë edhe poshtë në territorin e Prizrenit. E për të cilin Inspektorati i Agjencisë të Pyjeve ka dhënë autorizim për vrasjen e tij. Kjo ka nxitur reagimin e shumë të njohurëve por edhe agjencive për mbrojtjen e kafshëve.

Ariu është bërë njëfarë hiti në rrjetet sociale, ku i është hapur edhe një faqe në Instagram. Nga këngëtarët e fundit ka reaguar këngëtarja Tuna.

“Ku o arusha”, ka shkruar Tuna e cila është e veshur si një gjuetare dhe është gati për ta kapur ariun.

Tuna sapo është kthyer në skenë me një album, që përcillet me disa videoklipe. E ku bashkë më të ajo ka kthyer edhe Aida Barakun dhe Armend Rexhepagiqin.

Leave a Reply