Thyen rregullat, Antonela dhe Meridani dënohen, BBV i lë pa bukë

0
92

Antonela Berisha dhe Meridian Ramcaj janë dy banorët e shtëpisë më të famshme në BBV, që sapo hyrën trazuan ujërat. Këta të dy i kanë treguar banorëve se çfarë thuhet për to jashtë shtëpisë së Big Brother Vip.

Kjo ka bërë që Antonela dhe Meridiani të dënohen, duke mos marrë pjesë në buxhetin e javës. Sesi do të vijojnë ditët pa përfshirje në buxhet për të dy “trazovaçët” e shtëpisë së Big Brother Vip , kjo mbetet për tu parë.

Leave a Reply