Tetë persona të arrestuar në Prizren, nuk rspektuan orën policore

0
383
Foto: Ilustrim

Tetë persona nuk kanë respektuar orën policore në Prizren.

Ata janë shoqëruar në polici dhe janë liruar me procedurë të rregullt.

Raporti i plotë i  policisë

• Prizren 17.04.2020-10:10 Është raportuar se tre të dyshuarit meshkuj kosovarë janë shoqëruar në polici pasi që të njëjtit janë takuar duke mos respektuar vendimin për parandalim të përhapjes së pandemisë . Të njëjtit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 17.04.2020 -17:25. Nga njësiti policor është ndaluar i dyshuari mashkull kosovar, i cili nuk e kishte zbatuar vendimin për parandalim të përhapjes së pandemisë. Ndaj të dyshuarit është iniciuar rast në procedurë të rregullt.

• Prizren 17.04.2020 17:30. Njësitë policore kanë ndaluar një veturë në të cilën ishin dy persona të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk kishin zbatuar vendimin për lëvizje të kufizuar sipas orarit të paraparë. Të dyshuarit pas intervistimit me urdhër të prokurorit lirohen në procedurë të rregullt.

• Prizren 17.04.2020 19:15. Njësitë policore kanë ndaluar një veturë në të cilën ishin dy persona të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk kishin zbatuar vendimin për lëvizje të kufizuar sipas orarit të paraparë. Të dyshuarit pas intervistimit me urdhër të prokurorit lirohen në procedurë të rregullt.

Leave a Reply