Në stadiumin olimpik “Adem Jashari” u mbajtë gara e parë e atletikës për vitin 2020

0
51

Klubi i Atletikës “Prizreni” në ” Mitingun e parë të hapur” ishte mjaft i suksesshëm, duke u bazuar në situatën e krijuar për shkak të pandemisë.

Atletët e klubit u stolisën me 3 medalje të arta dhe 2 bronzëta:

Sara Susuri – e para në 100 m. për U – 18,
Merisa Bojaxhiu – e para në 400 m. për U – 18,
Armel Qovanaj – i pari në 100 m. për U – 18 dhe
Ariana Kryeziu – e treta në 100 m. dhe e treta në kërcim së gjati.

Në emër të kryesisë dhe trajnerit Bajram Duja, urime dhe suksese në garat e rradhës!

Leave a Reply