Naser Tafili nga Opoja triumfues në shumë gara të shahut

0
118

Këtë vit Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Republikën e Kosovës organizoi garën e shahut, në të cilën morën pjesë 30 kandidatë nga të gjitha qytetet e Kosovës.
Naser Tafili, si një nga entuziastët e mëdhenj të Shahut, mori pjesë në këtë garë të organizuar nga DKRS e Kosovës si kandidati i vetëm nga Komuna e Dragashit.
Naser Tafili është një konkurent i njohur për rajonin e Opojës pasi ka marrë pjesë në shumë ngjarje të tilla ku ka fituar shumë herë.

Në një prononcim të shkurtër dhënë për redaksinë e Televizionit Opoja, Naseri thotë se ndjehët shumë krenar që përfaqëson komunen e Dragashit në garat kombëtare të shahut.

Ai dëshiron të dërgojë një kërkesë në institucionet tona komunale që ata të jenë më të përfshirë në aktivizimin e të rinjve në gara të tilla thotë Naser Tafili përcjell televizioni Opoja.

Leave a Reply