KFV “Kabashi” nga Korisha e Prizrenit zë vendin e parë në turnirin “Ataturk Bahar” në Turqi

0
269

Klubi Futbollistik i Veteranëve “Kabashi” nga Korisha e Prizrenit kanë marrë pjesë në turnirin “Ataturk Bahar” në Turqi me ç’rast edhe e kanë zënë vendin e parë.

Nën udhëheqjen e kapitenit Aranit Ukimeri, ekipi nga Korisha e Prizrenit kanë treguar super lojë përballë ekipeve kundërshtare, duke u zgjedhur edhe më të mirët e këtij turniri.

Si rrjedhojë, Agim Gorda është zgjedhur portieri më i mirë, ndërsa golashënuesi më i mirë Xhemal Iljazi. Ekipi “Kabashi” është udhëhequr nga trajneri Edison Ukimeri.

Sponsor të klubit ishin Spitali “Otrila dhe Kompania Turistike “Bashkimi Reisen”./04 Online

Leave a Reply