Junioret e KA “Prizreni” fitojnë Kupën e Kosovës

0
172

Klubi i Atletikës “Prizreni” bindshëm e fitoi kupën në konkurencën e femrave juniore me 142.25 pikë.

Kurse në plasmanin e përgjithshëm, meshkuj dhe femra u plasua në vendin dytë.

Individualisht u fituan:13 vende të para, 10 vende të dyta dhe 6 vende të treta.

Leave a Reply