Drita publikon rezultatin e testeve për COVID-19

0
68

Drita ka publikuar rezultatin e testimeve të ekipit për COVID-19.

Drita ka njoftuar se komplet skuadra është testuar për COVID-19 dhe rezultati është negative.

Skuadra nga Gjilani është e gatshme për ballafaqimin ndaj Sileksit në kuadër të eliminatoreve për Europa League.

Njoftimi i plotë:

Dalin rezultatet e testeve per COVID-19

Dje klubi jone i eshte nenshtruar testeve ne prag te ndeshjes me Sileksin ne kuader te Europa League dhe sapo kemi marr rezultatet e testeve per COVID-19 dhe te gjithe kemi rezultuar NEGATIV.

Jemi gati per ndeshje!

FC DRITA 

https://www.facebook.com/v8.0/plugins/post.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df230d52e3353398%26domain%3Dlajmi.net%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Flajmi.net%252Ff227a0b3f2906f4%26relation%3Dparent.parent&container_width=863&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdritafcofficial%2Fphotos%2Fa.382442372140267%2F1208797299504766%2F&locale=de_DE&sdk=joey&width=640

Leave a Reply